top of page
Keresés
  • Szerző képeMáté Klaudia

Randitippek!

Frissítve: 2019. aug. 15.


Sokan vágynak egy életre szóló társra, de talán a mai világba nehezebb mint valaha az igaz szerelem magtalálása?

Íme néhány hasznos tipp, hogy és hol ismerkedj, hogy viselkedj egy randin...



Hasznos tippek az ismerkedéshez! | MySchool

Ismerkedésnél fontos, hogy add önmagad és legyél laza! Nem kell semmit túlparázni! :) Anditól tanulhattok néhány fontos és jól használható ismerkedős megoldást. Próbáljátok ki őket és írjátok meg nekünk kommentben, hogy sikerült. Vagy vegyétek fel videóra a próbálkozást és küldjétek el :)



Most komolyan, manapság hol lehet ismerkedni? A statisztikák elárulják!


Lefogadom, hogy minden szingli feltette már magának ezt a kérdést, de hogy mi a konkrét válasz? Általában fogalmunk sincs! Egy statisztika segítségével viszont kicsit közelebb kerülhetünk a rejtély megoldásához.


A Mic korábban készített egy felmérést, így több mint 2000 ember visszajelzése alapján tudtak felállítani egy statisztikát arról, az emberek nagy része hol ismerte meg a párját.


-A legtöbben, méghozzá a válaszolók 38,6%-a egy baráton keresztül találkozott a párjával. Különös, mert ha belegondoltok, biztosan a ti ismerőseitek között is sok ilyen kapcsolat született már.

-Ezt követte 22,3%-kal, hogy sokan a közvetlen, hétköznapi környezetükben találkoztak egymással. Emlékeztek még például arra a nőre, aki a metrón szerette volna megtalálni az Igazit?

-Rögtön ezt követte 17,9%-kal a munkahely; a Daily Mail egyik régebbi felmérése alapján ezek a kapcsolatok egyébként nagyobb eséllyel végződnek házassággal, mint azok, ahol barátokon keresztül találkoztak a felek.

-A negyedik helyet 9,4%-kal szerezték meg az ismerkedős appok és netes randioldalak, ahová a Tinder is tartozik. Tény, hogy hallottunk már olyanokról, akik itt ismerték meg jövendőbeli férjüket!

-De a közösségi média sem maradt ki a listáról, a Facebookon és Twitteren, no meg az ehhez hasonló oldalakon keresztül a válaszolók 5,8%-a ismerkedett meg egymással.

-És ahogy az már lenni szokott, mindig van egy „egyéb” kategória; ezt a válaszolók 6%-a választotta.




Ne Legyen Tabu: Regisztráltunk a Puncsra | AvianaRahl

A mai videóban az online ismerkedésről osztunk meg néhány gondolatot! Ha van valami durva storyd és el mered mesélni Nekünk, írd meg itt kommentben! :P Kattints a 'TÖBB'-re, és legyél több: A videót a Durex támogatta!



7 remek helyszín ha ismerkedni szeretnél

Borkóstolók

Sok bortársaság szervez borkóstolókat, ezek a rendezvények szintén alkalmasak az ismerkedésre. Érdemes a hírleveleikre feliratkozni, főleg azért, mert hamar betelnek a helyek, mivel igen népszerűek ezek az események.  A hangulat oldottságában nem kell kételkedni.


Túrázók, kerékpározók szerelmeseinek

Itt a tavasz,  a jó idő, ami mindenkit kimozdulásra csábít. Az internetet böngészve sorra másra találhatjuk a kirándulásra, kerékpártúrákra szakosodott klubokat, programokat. Kirándulás közben könnyen ismerkedhetünk, alakíthatunk ki kapcsolatokat, miközben a közös hobbinknak hódolhatunk. Sőt, ha ilyen túra alkalmával sikerül megismerni a párunkat, később nem lesz gond a közös szabadidő eltöltése. A közös érdeklődés további előnye, hogy színt és összetartó erőt visz a kapcsolatba. 


Tanfolyamok, klubok

Ma már számtalan tanfolyam kínálatból válogathatunk, legyen az akár nyelv-, tánc-, művészeti-, fotó-, főzőtanfolyam. Legtöbb esetben ezeken a kurzusokon mindkét nem képviselteti magát.  Nagy előnye, hogy az érdeklődési körötök valószínűleg hasonló, hiszen ugyanarra a kurzusra iratkoztatok be. Újabban több helyen is hirdetnek társkereső-főzést, bárki részt vehet rajta, nem profi szakácsoknak, konyhatündéreknek találták ki a programot! Ügyeljünk a tanfolyam kiválasztásakor, hogy érdekeljen bennünket némileg az adott téma, és az ellenkező nem érdeklődési köréhez is közelítsen. Egy szappankészítő tanfolyamon valószínű a hímnemű célközönség elenyésző.


Kávézók

Ahelyett, hogy otthon gubbasztanánk, tegyünk át a székhelyünket egy hangulatos kávézóba, ahol ha nyitottak vagyunk, könnyen beszélgetésbe elegyedhetünk hozzánk hasonló egyedülállókkal. Egy mosoly, egy kedves megszólítás máris egy remek kezdeményezés.




MAJDNEM RANDIK TINDEREN w/ Tindigo

csivettka

Drága Csivettánsaim! Hirtelen ötlettől vezérelve hoztam nektek egy sztorizgatós videót Ildivel a félresikerült majdnem randikról, mert bár nekünk igazán horror sztorink nem volt, azért van mit mesélni az utókornak!



RANDIZZ VELEM! * Szilva *

Hejjhó! Az esti randimra készülök..Velem tartotok?:))



És így utoljára, de semmiképp nem utolsó sorban egy videó a biztonságról!!!

NE LEGYEN TABU: A magabiztosság szexi?! | AvianaRahl

A magabiztosság szexi?! - Nos, szerintünk kétségkívül és az életünk különböző területeire is hat a jelenléte vagy éppen a hiánya. Erről beszélgetünk ma és osztjuk meg a gondolatainkat veletek. Kattints a 'TÖBB'-re, és legyél több: Mit gondoltok a feltett kérdésről? A nem kívánt terhesség és a fertőző betegségek elleni védelem legkiválóbb eszköze az óvszer. Valóban szexi és magabiztosságot jelenthet, ha egy lánynál is van?



Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg barátaiddal is! :) Köszönöööööm :)



8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page