top of page
Keresés
  • Szerző képeMáté Klaudia

Tudod mi az Esküvői dekoráció trend 2017-ben?

Frissítve: 2019. nov. 12.

Sok menyasszony tervezi már az esküvőjét. Aki már csinált ilyet, vagy épp benne van, az tudja mennyi munkával jár a nagy nap leszervezése. Nagy figyelmet kíván minden apró részlet is, mivel megismételhetetlen az alkalom.

Válogatunk a szebbnél szebb ruhák, csokrok és dekorok közt, figyelembe véve az adott év divatirányzatát.

Most egy csokor 2017-es Esküvői dekortrendet hoztam el Nektek, kedves menyasszonyok, hogy válasszátok ki a szívetekhez legközelebbit, hogy a nagy napotok álomesküvő legyen!




Álomesküvő 2017: ezektől a dekorációktól biztos, hogy te is kedvet kapsz férjhez menni!


Kíváncsi vagy, melyek a legmenőbb dekortrendek az idei lagzikon?Az esküvői dekorok nem csak akkor érdekesek, ha férjhez készülsz menni, hiszen a szemet gyönyörködtető, színes, virágos fotók mindig feldobnak egy unalmas napot. Elöljáróban pedig annyit, hogy a pasztell még mindig hódít, de vannak dolgok, amelyekkel mindenképp érdemes idén próbálkoznod, ha esküvőt tervezel.

Stedra Szabina dekoratőr számára az esküvői szezonban nincs megállás. Profi a szakmájában, s őt faggattuk arról, melyek a legnagyobb trendek 2017-ben!.....



Excellent Wedding Designs

Esküvői dekoráció


Az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ több, mint az esküvő helyszínének miliője. Egy összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, mely magával ragad minden egyes embert, aki aznap Veletek ünnepel.

Az esküvőtök az igényeitek és személyiségetek tükörképe. Minden ember más és más, éppen ezért nem készül két egyforma esküvői dekoráció sem. Minden esküvői dekorációt a menyasszony és a vőlegény egyedi igénye és ízlése alapján tervezzük meg, és alkotjuk meg.



Czerka Dekor

Egy esküvői dekoráció nem csak a szín kiválasztásából áll, hanem millió apró részlet összehangolása. Egy kedvenc szín több stílusban is megjelenhet. Romantikusat szeretnél? Elegánsat vagy rusztikusat? Valamilyen témára szeretnéd felfűzni a dekorációt? Székek, asztalok, fények, szalvéták, virágok… Mindezt megtervezzük, beszerezzük, legyártjuk és a helyszínen elhelyezzük. Nektek csak megálmodni kell, és a végeredményben gyönyörködni.


Tovább a weboldalra: http://czerkadekor.hu/


Dekowest

6 kérdés amely segít esküvői dekorációd és dekoratőröd kiválasztásában…

Szia! Sasvári Erika vagyok és az esküvői dekorációd megtervezésében és elkészítésében segítek neked. Évek óta ezek tervezésével foglalkozom, több száz esküvő és rendezvény díszítésén vagyok túl. Ismerem a legújabb stílusokat és dekorációs tippeket adok, hogy a hozzád legjobban illőt választhasd!


Na lássuk, Te hogyan indulsz neki az esküvői helyszín csinosításának?

Kiválasztottátok a helyszínt… (ez tuti megvan már :)) …talán azt is tudod, hogy körasztalokat vagy hosszút szeretnél… Kinéztél köszönőajándékokat, megnéztél ezer csokrot, tortát, asztaldíszt, gyöngyöket, boákat, tollakat, székdíszeket…Van elképzelésed, de valahogy nem áll össze a teljes összhang… Egy csomó kérdés van benned és mindemellett aggódsz, hogy ami tetszene, az nem fér bele a keretbe vagy nem is illik a helyszínhez… :/

Tovább a weboldalra: http://dekowest.hu/



30 gyönyörű, tavaszi esküvői dekoráció

A tavaszi esküvő szinte több lehetőséget rejt magában, mint a nyári. Ilyenkor még nem kell védekezni az erős napsütés ellen, de már a szabadban tarthatjuk a szertartást és a lagzit, ha úgy tartja kedvünk. Inspirációból nincs hiány.

Olyan falusi esküvőn jártam nemrég, hogy tátva maradt a szemem és a szám, miközben leesett az állam. Nem azért volt akkora durranás az esküvő és a lagzi, mert milliókat beleöltek volna és csillogott-villogott még az asztal lába mögötti porcica is. Pont azért volt gyönyörű és lelkesítő, mert szinte mindent a saját két kezükkel készített, dekorált a férj és a feleség, illetve a násznép nagy része.

Semmi puccos étterem, semmi flanc, viszont olyan helyes befőttesüvegeket dekupázsoltak a mécseseknek és olyan imádni való pici virágcsokrokat tettek meg asztaldísznek, hogy szinte kedvem támadt újra férjhez menni....



Esküvűi fénydekoráció

Az éppen divatos esküvői színek határozzák meg azt is, hogy milyen esküvői világítást célszerű választanunk. Ezek mellett érdemes arra is figyelni, hogy a kiválasztott térnek milyen az alaphangulata, hangulatvilágítása.

Kontrasztos fénydekoráció

Ha a színek, a környezet fényei inkább melegséget árasztanak, akkor célszerű hideg-fehér, esetleg kék fényeket választanunk, míg ha az alap hangulat, a színek, a fények inkább hidegek, akkor ezt az arany csillogását imitáló meleg fehér fényekkel tudjuk még hangsúlyosabbá tenni.

Harmonizáló fénydekoráció

A kontrasztos fénydekorációval szemben itt a cél az, hogy a fényekkel is az adott tér és színvilág hangulatát erősítsük, tehát a fény színe és melegsége, vagy épp hűvössége hasonul a környezethez. Hideg kékes, zöldes árnyalatok esetén hideg fehér fényt használjunk, esetleg kiegészítve a választott színnel, kék vagy zöld fényfüzérekkel azokat elrejtve. Melegebb barack és rózsaszín esetén pedig használjuk a meleg fehér fényű fényfüzéreket rózsaszín, sárga, piros, esetleg borostyánfényű kiegészítéssel....


White Wedding

2017: az esküvő színei, témái, stílusai

Blog bejegyzésemet azzal kezdem, hogy elmondom, mennyire örülök annak, hogy évről évre egyre többen vannak azok a hazai szolgáltatók és esküvőre készülő párok, akik követik és figyelembe veszik a mindig megújuló esküvői színpalettát és trendeket.

Tovább a weboldalra: http://whiteweddingdekor.hu/




Jégvirág

Esküvői dekoráció és virágkötészet

Esküvői dekoráció neked ...

Milyen is egy jó esküvői dekoráció? Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, de ez az a kérdés melyet minden menyasszony feltesz magában.

A helyszín kiválasztása után talán ez az a pont ami a legtöbb fejtörést okozza a pároknak.

Milyen legyen,milyen stílusú,milyen színű….? És a kérdések csak cikáznak…


Az esküvői dekoráció a pillanat művészete. Egy pillanat áll rendelkezésre, hogy a vendégsereget és a megrendelőt elbűvöljük, meghökkentsük és egy örök élményt véssünk az emlékeik közé.

Ez az a pillanat, amikor megáll a tekintet és egy csipetnyi mosoly egy csöppnyi könny kíséretében befogadja a szépet, annak a napnak a varázsát.

A Jégvirág választ ad a kérdésekre, megoldást kínál az elképzelésekre és megvalósítja az álmokat!



Tovább a weboldalra: http://www.jegvirag.hu/


Százszorszebb esküvő

“A Százszorszebb Esküvő a kezdetektől fogva a kifogástalan dekorációt, a tökéletességet illetve az ügyfelek igényeinek teljes kielégítését tűzte ki legfőbb céljául. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük a legújabb esküvői dekorációs, díszítési és virágkötészeti trendeket, s ennek megfelelően bővítjük kelléktárunkat és szolgáltatásaink palettáját is.

A Százszorszebb Esküvő célkitűzése nem más, mint komplett, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása esküvő dekoráció, rendezvény dekoráció és azok szervezése területén.

Százszorszebb Esküvő “


Tovább a weboldalra: http://szazszorszebbeskuvo.hu/




Csipkevirág Esküvői dekoráció


Már izgatottan készülődsz a nagy napra? Keresed a tökéletes esküvői dekorációt? Nálunk mindent megtalálsz, amitől az esküvőtök életre szóló élmény lesz!Minden ember egyedi és különleges. A legcsodálatosabb, amikor két ilyen "egyedi” férfi és nő egymásra talál és elhatározzák, hogy együtt mennek tovább. Ennek méltó megünneplésében nyújtunk személyre szabott segítséget a környezet díszítésével.

Szeretjük a színeset, a bátrat, a vintage-t, a tematikust, a modernt, a cukit, a kedveset és örömmel csináljuk a klasszikusat, az egyszerűt, a letisztultat, az elegánsat és a natúrt is.Mind az anyagok, mind a színek kiválasztásában nyitottak vagyunk az újra, a szokatlanra. Az apró részletek különösen fontosak a számunkra, ezért szoktunk kis meglepetéssel is kedveskedni a pároknak. A cél, hogy minél szebbé, személyesebbé, és emlékezetesebbé tegyük a jegyespár legnagyobb ünnepét.

Tovább a weboldalra: http://eskuvoidekoracio.org/


Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg barátaiddal is! :) Köszönöööööm :)


#esküvő #esküvői dekoráció #dekor #trend #esküvő 2017 #wedding #menyasszony #vőlegény ##álomesküvő pasztell #vintage

1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page